Actualitate

Primăvara aduce spor la muncă pentru Activitatea Goscom

todaymartie 5, 2021 512

Background
share close

Activitatea Goscom are în luna martie mai multe proiecte în lucru

Directorul Activitatea Goscom Orăştie, Fabius Tiberiu Kiszely (foto), a declarat pentru ştirile Radio Color că luna martie debutează în forţă pentru compania de apă şi canal din Orăştie.

Activitatea Goscom are mai multe proiecte în lucru pentru această perioadă, de la intervenţii rapide în teren, până la lucrări de supraveghere sau lucrări de execuţie pentru canalizare pe diferite zone din oraş. Pierderile de pe reţea rămân în continuare o prioritate.

Strada Arcului intră în lucru

„Vom rezolva în perioada următoare canalizarea pluvială de pe strada Arcului, împreună cu Primăria Orăştie şi cei de la Drupo, o lucrare imediat următoare, pe care cel mai probabil o vom demara începând de săptămâna viitoare. 

Suntem canalizaţi foarte tare şi pe strada Codrului pentru că se apropie recepţia şi normal, va intra în exploatarea noastră, aşa că vom urmări ce se va întâmpla acolo în perioada următoare. Continuăm de asemenea şi cu detectarea de pierderi. 

La bibliotecă avem acum o problemă, acolo vom demara din nou o lucrare, probabil va trebui înlocuit un tronson destul de serios, chiar de unde începe aleea pietonală a Centrului Vechi” a declarat Fabius Kiszely pentru Ştirile Radio Color.

Retehnologizarea o prioritate pentru conducerea actuală

La începutul acestui an societatea a înființat unitatea de monitorizare și detectare a pierderilor de apă.
Folosind tehnologie de ultimă generație, echipamentele achiziţionate pentru detectarea pierderilor de apă, şi-au demonstrat utilitatea pe teren, identificând până acum mai multe defecțiuni ale rețelei de distribuție a apei de pe raza municipiului Orăștie.
Aceste defecţiuni nu au putut fi identificate cu mijloacele anterioare o perioadă foarte lungă de timp, implicând costuri foarte mari și disconfort pentru cetățenii din zonele afectate.
Sursa foto: Facebook/Activitatea Goscom Orăştie

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Splendoare în iarbă la Sarmizegetusa Regia

Ghioceii de pe urmele dacilor Din pământul călcat de tălpile dacilor acum 2000 de ani, au răsărit astăzi ghiocei. Turiştii care au vizitat situl arheologic Sarmizegetusa Regia în aceste zile s-au putut bucura de un spectacol al naturii, de început de primăvară. Sute de ghiocei şi-au făcut loc, înflorind chiar în sanctuarele sacre ale dacilor. Program de vizitare prelungit Începutul primăverii a adus pentru situl de la Sarmizegetusa Regia şi […]

todaymartie 4, 2021 583 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%