Actualitate

Prin perseverență și muncă, Marinela Szekely- poștărița din Simeria, locul I , din nou

todayianuarie 28, 2023 959 1

Background
share close

Poștărița din Simeria, Marinela Szekely sau „Nela” cum îi spun prietenii, a surprins din nou. În acest sfârșit de săptămână a urcat pe podium de două ori, la două probe sportive diferite.

Marinela Szekely-poștărița din Simeria

De această dată, în cadrul competiției Cupa Romanian Masters Athletics 2023, organizată la București, a urcat pe podium cu locul întâi pentru grupa de vârstă 40-45 de ani, atât la proba de  aruncare cu greutatea, cât și la proba de viteza 60 m.

Marinela Szekely- poștărița din Simeria

 

 

  • Aruncarea cu greutate

Locul 1, grupa de varsta 40-45, iar, la general, locul 2

  • Viteza 60 m

Locul 1 grupa de varsta 40-45, Locul 3 general

Prin perseverență și muncă obținem rezultate, aceasta e deviza Marinelei care ne-a mărturisit, într-un scurt mesaj, următoarele:

„La viteza am concurat deși nu aveam adidași cu cuie adecvați pentru sprint . Dar sunt extrem de mulțumită de timpul scos. În finală, am avut un timp și mai bun, ceea ce mă bucură. La aruncare cu greutate,  de asemenea, am progresat, având o aruncare cu mult mai bună decât data trecută.

Deși nu mi s-au dat speranțe mari la viteză, am reușit să fiu pe podium. Asta înseamnă că dacă muncești și perseverezi, poți face ceea ce îți propui, indiferent ce cred alții. Trebuie doar să îți urmezi feelingul și să muncești pentru el. Asta înseamnă sute sau mii de ore de antrenament.”

Urmează luna martie, cu o competitie națională la București și două competiții internaționale, în Turcia și Polonia.

În 3-4 martie va participa la campionatul național de sală, organizat la București, în 17-18 martie  va participa la campionatul Balcanic de sală, în Turcia, iar în 26 Martie, pașii săi hotărâți o vor duce la  Campionatul Mondial de Sală în Polonia.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O partidă de vânătoare încheiată accidental cu rănirea unui vânător

O partidă de vânătoare organizată la  Beriu s-a încheiat cu rănirea unui vânător din Orăștie, prin împușcare accidentală. În timp ce încerca să împuște un fazan, un bărbat de 47 de ani a rănit în mod accidentul, un alt bărbat. Totul s-a petrecut la o partidă de vânătoare organizată sâmbătă,  în mod legal după cum se și specifică în comunicatul emis de IPJ Hunedoara. "Echipa operativă formată din polițiști ai […]

todayianuarie 28, 2023 1975 1 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%