Actualitate

Principalul suspect în cazul crimei din Simeria este de negăsit

todayoctombrie 9, 2023 363

Background
share close

Drăgoi Caius Daniel, principalul suspect în dosarul de crimă de la Simeria este în continuare de negăsit.  Bărbatul este principalul suspect, iar cercetările au scos la iveală detalii șocante despre acest caz. Trei zilei înainte de crimă a fost prins și dus la audieri pentru furt calificat tot din casa fostei concubine. Acesta era cercetat în libertate, pentru tâlhărie calificată.

Cu privire la cel bănuit de comiterea infracțiunii de omor, în data de 04 octombrie 2023, la ora 00:14, femeia de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 și a reclamat faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă și i-a furat telefonul mobil.
La fața locului s-a deplasat patrula de intervenție, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în orașul Simeria, de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit, bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra apăsând-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor.
Ulterior, acesta a părăsit imobilul, fiind depistat de polițiști pe o stradă din orașul Simeria, imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Simeria, pentru cercetări. În urma controlului corporal, toate bunurile menționate sustrase au fost găsite asupra sa. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.”

Polițiștii hunedoreni continuă activitățile investigative și de căutare a bărbatului în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv omor calificat. Totodată, facem un apel la cetățenii care dețin informații utile depistării acestuia să ne furnizeze aceste informații apelând numărul unic de urgență 112.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Târgul de Meșteșuguri de la Costești ediția a II-a

Azi este a doua zi a Târgului de Meșteșuguri de Costești. În cadrul proiectului RO-Cultura, se desfășoară la această oră cea de a doua ediție a târgului care își propune aducerea în prim plan a tradițiilor păstrate în zonă. Ateliere pentru copii, atelier de fierărie, meșteșugari care aduc lucrul de mână bine făcut și un spectacol de muzică populară. Pe urmele tradițiilor pot porni cei care aleg să vină, azi, […]

todayoctombrie 8, 2023 161

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%