Actualitate

Prinși în flagrant cu arme și muniție, au ajuns în arestul poliției

todaydecembrie 7, 2022 2426 7

Background
share close

Ieri, la Cerbăl, pentru că au fost prinși cu arme, doi bărbați au fost reținuți de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara. Aceștia împreună cu un alt bărbat au fost prinși în flagrant în fondul cinegetic al localității Bătrâna. Asupra celor trei bărbați de 19, 28 și respectiv 50 de ani, au fost găsite trei puști de vânătoare și muniție , 52 de cartușe de diferite calibre.

Din primele cercetări, doi dintre făptași nu dețineau drept de port armă, pentru acest motiv fiind reținuți, cel de-al treilea nu avea autorizație de vânătoare valabilă emisă de gestionarul fondului cinegetic.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu a declarat:

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoturismului de teren, a armelor și a muniției găsite în autoturism, în vederea continuării cercetărilor.

           Cei trei au fost conduşi la sediul I.P.J. Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj, iar față de doi dintre cei trei  a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.”

 

[Video] Bogdan Nițu- purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Gata cu restricția! Girofarurile pot fi folosite și de Salvamont

  Cu unanimitate de voturi, Camera Deputaților a adoptat în această după amiază, o inițiativă depusă în Parlament, în 2014 care prevede includerea autovehiculelor Salvamont și Salvaspeo , în categoria celor autorizate să utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase. Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare modificarea art.32 alin.(2) lit. b) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, […]

todaydecembrie 7, 2022 121

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%