Actualitate

Produsele din Geoagiu prezente la Expo Târg

todayoctombrie 9, 2022 699 3

Background
share close

Produsele de la Geoagiu au primit aprecierea vizitatorilor de  la Expo Târg

 

 

Liceul Tehnologic Agricol din Geoagiu a fost prezent la Expo Târg cu produse ecologice, din producție proprie. Zona Geoagiu a arătat astfel autenticitate locală și diversitate, vizitatorii târgului putând degusta produse făcute cu dăruire de mâini iscusite în arta culinară.

Prezent la Târg, consilierul liberal al Consiliului local Geoagiu, Ovidiu Vlad  a declarat:”Am fost prima  dată la târgul  din Vața de Jos,  care a dat un prilej de promovare   a produselor tradiționale  și trebuie să declar că sunt încântat  de organizare și de producătorii locali pe care îi și felicit pentru felul cum se prezintă și pentru calitatea produselor.”

 

Expo Târg, organizat  la Vața de Jos a avut scopul de a promova produse românești şi sănătoase ale județului, mai ales că sunt apreciate în țară.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Laurențiu Paicu , arhitect orăștian – designerul interior al anului 2022

Laurențiu Paicu , arhitect orăștian a fost dublu premiat, în acest an, la Gala Excelenței si Performanței editia 2022. Joi , 6 octombrie , tânărul autor al unui portofoliu generos cu peste 200 de proiecte în arhitectură , a primit premiul pentru  „Designerul interior al anului 2022 ” și premiul de „Excelență în Educație și Design”. Laurențiu Paicu, născut în Orăștie, a absolvit Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, […]

todayoctombrie 9, 2022 680 1 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%