Actualitate

Program Erasmus in educația pentru mediu susținut de Activitatea Goscom

todaymai 15, 2024 20

Background
share close

Marți, în cadrul unui proiect educațional susținut financiar prin Programul Erasmus+, Activitatea Goscom  a organizat o prezentare captivantă despre principiile pentru utilizarea eficientă a resurselor de apă.

Proiectul este coordonat de Școala Gimnazială „Dr. Aurel Vlad” în parteneriat cu alte 4 unități de învățământ din Portugalia, Olanda, Spania și Italia.

Această inițiativă își propune să crească gradul de participare a elevilor, profesorilor și părinților în activitățile de educație pentru dezvoltare durabilă, să implementeze un model de pedagogie care să îmbine învățarea tradițională cu învățarea în afara sălii de clasă în materie de alfabetizare ecologică, și să crească gradul de conștientizare a comunităților școlilor implicate cu privire la impactul negativ al acțiunilor individuale asupra mediului.

„Suntem mândri să fim partenerii acestui proiect și să contribuim la dezvoltarea unei educații sustenabile și responsabile în rândul comunităților școlare”, au mai menționat în mesajul lor reprezentanții Activitatea Goscom.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Adrian Ciora: „ne dorim să aducem investiții și proiecte noi pe care să le realizăm în urbea noastră astfel încât Orăștia să se poată dezvolta”

Pe fondul salariilor mici practicate la nivelul municipiului Orăștie, Adrian Ciora, candidatul PNL pentru funcția de consilier județean si consilier local a anunțat în cadrul emisiunii Cafeneaua Electorală ca unul din proiectele viabile ale programului electoral vizează aducerea de investiții și proiecte care să contribuie la creșterea nivelului de trai al orăștienilor. „ O persoană singură se descurcă foarte greu cu salariul minim. Dacă ești doi în familie este cu […]

todaymai 15, 2024 46

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%