Actualitate

Programul guvernamental Masa caldă în școli, pentru copiii din Geoagiu

todayseptembrie 29, 2022 352

Background
share close

Guvernul condus de Premierul Nicolae Ionel Ciucă vine în sprijinul copiilor care învață în Geoagiu. Liceul Tehnologic Agricol ” Alexandru Borza” este inclus din acest an în programul guvernamental Masa caldă în școli.

În anul şcolar 2022 2023, pe perioada desfășurării cursurilor, preșcolarilor și elevilor din mai multe unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, printre care și cei din Geoagiu, li se acordă, zilnic, cu titlu gratuit, un suport alimentar constând într-o masă caldă sau într-un pachet alimentar, în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată, în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar.

 

Unul dintre obiectivele asumate de Ministerul Educației este legat de reducerea abandonului școlar şi de asigurarea accesului nediscriminatoriu la educație. În acest context a fost elaborat și extins și programul Masa caldă în școli, de care vor beneficia din acest an și elevii din Geoagiu. Lista finală a unităților pilot unde urmează să fie implementat acest program urmează să fie publicată de Ministerul Educației.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Administrație în beneficiul cetățenilor, la Deva

Municipiul Deva își schimbă, de la zi la zi, înfățișarea. O administrație în beneficiul cetățenilor, pusă în practică de primarul Florin Nicolae Oancea, este cea care a declanșat acest resort al schimbării de care municipiul reședință de județ se bucură acum. Valoarea totală a proiectelor pe fonduri europene depășește 70 de milioane de euro Sunt mai multe șantiere investiționale deschise, care avansează în ritm alert, semn că se lucrează, iar […]

todayseptembrie 28, 2022 34

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%