Actualitate

Proiect PNL- Un pas înainte pentru deținătorii de terenuri necolectivizate

todaymartie 21, 2023 59

Background
share close

Azi s-a dat aviz afirmativ  din partea Comisiei pentru agricultură și a Comisiei juridice din Camera Deputaților, pentru proiectul de lege susținut de deputatul PNL, Vetuța Stănescu care vine în ajutorul deținătorilor de terenuri din zonele care nu au fost colectivizare.

Proiectul la a cărui realizare a participat și deputatul PNL, Florin Roman va permite emiterea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate.

”Inițiativa legislativă de modificare și completare a Legii fondului funciar restabilește situația reală a proprietății asupra terenurilor, care nu este reflectată în mod real în evidențele de carte funciară sau în registrele agricole. În plus, are implicații directe și în realizarea unor obiective de interes național sau local pentru dezvoltarea infrastructurii și promovarea unor investiții și accesarea de fonduri europene.

 

Acest proiect de lege, permite ca titlul de proprietate să poată fi emis autorilor inițiali sau moștenitorilor acestora pentru suprafețele de teren intravilan sau extravilan aferente zonelor necooperativizate, care nu au fost reconstituite în temeiul legilor fondului funciar și sunt în posesia persoanelor fizice”,a explicat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Produse chimice expirate la o societate din Orăștie

Într-o acțiune de control , politiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au deschis dosar de cercetare penală unei societăți comerciale din Orăștie după ce au găsit produse de protecția plantelor și îngrășăminte chimice cu termen de valabilitate expirat.     La data de 20 martie 2023, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au efectuat un control pe linia verificării respectării legislației în domeniul operațiunilor cu produse de protecția […]

todaymartie 21, 2023 687

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%