Actualitate

Proiecte de cercetare si inovare

todayiulie 15, 2022 23

Background
share close

Primăria Orăștie, interesată de proiectele de cercetare și inovare pentru comunitatea locală

O delegație a Primăriei Municipiului Orăștie, condusă de primarul Ovidiu Laurențiu Bălan, a fost prezentă la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj – CREIC pentru a obține informații și a vizualiza implementarea cu succes a unor proiecte de cercetare și inovare pe diferite domenii de activitate.

Potrivit primarului din Orăștie, a fost vizitat Laboratorul de robotică, Laboratorul digital, precum și Laboratorul de design development.
”Aceste laboratoare au fost dotate în cadrul proiectului Cluj Future of Work finanțat de Comisia Europeană prin Urban Innovative Actions și Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Sperăm ca în viitorul apropiat să putem realiza în Municipiul Orăștie laboratoare de cercetare care să fie deschise publicului, să atragă firmele din zonă pentru dezvoltarea produselor cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație”, a precizat Ovidiu Laurențiu Bălan, primarul Municipiului Orăștie.
Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative propune spații dinamice, unele chiar atipice, pentru comunități de creativi, freelanceri, pentru start-up-uri, dar și corporații, cu activitate în industriile culturale și creative și constituie un exemplu de bune practici în domeniul cercetării și inovării.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident cu 5 victime la Sibișel

Două mame și trei fetițe au fost transportate la spital în urma producerii unui accident rutier, pe raza localității Sibișel – comuna Beriu. Autoturismul în care se aflau cele cinci victime a părăsit partea carosabilă, iar cele două femei și fetițele cu vârstele de 6, 8 și 13 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. ”Noaptea trecută pompierii militari din cadrul Detașamentului Orăștie au fost solicitaţi să intervină în localitatea Sibișel, comuna Beriu, acolo unde un autoturism în care se […]

todayiulie 15, 2022 53

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%