Actualitate

Protest „NU ÎNCHIDERII URGENȚEI DIN CĂLAN”

todayoctombrie 18, 2022 104 1

Background
share close

Joi, 20 octombrie începând cu ora 18:00, Asociația Orizont Călan organizează un protest motivat de intenția Consiliului Județean Hunedoara de a închide serviciul medical de urgență ce deservește orașul Călan. Protestatarii se vor reuni în fața Policlinicii din Călan pentru a spune „NU ÎNCHIDERII URGENȚEI DIN CĂLAN”.

În spatele nemulțumirii oamenilor stă dezinteresul Consiliului Județean Hunedoara în a asigura constant medici 24 h/24. Din cei doi medici angajați ai Serviciului de Urgență Deva, pentru punctul de lucru din Călan, un medic este detașat în mod constant către unitatea din municipiul Deva. În mod frecvent se închide unitatea din Călan , sub motivul nerentabilității și că numărul medicilor nu este suficient, ceea ce grevează de asigurarea dreptului de asistență medicală nu numai locuitorii orașului Călan, ci și a celor din comunele învecinate, precum Băcia, Boșorod și Bretea Română.

Nici intervenția primăriei Călan, nici diversele abordări în ședințele Consiliului Județean nu au stăvilit intenția acestuia de a pune lacătul pe serviciu de urgență medicală.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Județul Hunedoara, deschis și înspre Vâlcea!

”Deschidem județul Hunedoara”! Asta a spus prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, după vizita pe care a efectuat-o pe șantierul DN 7A Petroșani - Voineasa. Drumul străbate o zonă cu frumuseți naturale extrem de apreciate de turiști, însă starea carosabilului nu este cea mai bună. DRDP Timișoara, prin Secția de Drumuri Naționale Deva, a început reparațiile la această porțiune de drum național. „După cum am menționat în repetate rânduri, județul […]

todayoctombrie 18, 2022 78

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%