Actualitate

Pui de căprioară rănit

todayiulie 24, 2022 15

Background
share close

Un pui de căprioară rănit în municipiul Petroșani

Un pui de căprioară rănit a fost semnalat astăzi jandarmilor montani în municipiul Petroșani, în zona Maleia.

Patrula de jandarmi montani din cadrul Postului montan Parâng, constatând că puiul este rănit și are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, au depus toate eforturile pentru salvarea acestuia.

Au asigurat zona, au contactat autoritățile locale și județene competente pentru punerea în aplicare a măsurilor ce se impun în astfel de situații.

Astfel la fața locului s-a deplasat Poliția municipiului Petroșani și un veterinar care a cusut căprioara local, starea sa de sănătate fiind ameliorată, iar ulterior aceasta a fost eliberată în natură.

Datorită eforturilor tuturor celor implicați, exemplarul de căprioară a fost salvat, însă
recomandăm cetățenilor să anunțe prin apel la numărul unic de urgență 112 situațiile de acest gen, pentru a putea fi luate măsurile necesare astfel încât animalele să nu sufere.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu la o fabrica de ciment

🔥Incendiu la banda transportoare a unei fabrici de ciment din județul Hunedoara 🚨În urma anunțului primit prin intermediul numărului de urgență 112, pompierii Detașamentului Deva și ai Secției Brad s-au mobilizat de urgență, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la locul evenimentului. 🚒🚑 La sosirea forțelor, incendiul se manifesta violent, fiind afectați aproximativ 1.000 de metri din banda transportoare, cu posibilitatea extinderii la […]

todayiulie 24, 2022 190 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%