Actualitate

Puncte fixe de recenzare în județul Hunedoara

todayiulie 12, 2022 391

Background
share close

Toți cei care doresc să se recenzeze dar, din diferite motive, nu pot să primească recenzorii la domiciliu, au la dispoziție 9 puncte fixe de recenzare amenajate pe raza județului Hunedoara.

Au mai rămas 6 zile până la încheierea Recensământului Populației și Locuințelor, iar în județul Hunedoara sunt înființate 9 puncte fixe în vederea efectuării recenzării fără deplasarea recenzorilor la domiciliul persoanelor recenzate.
Punctele de recenzare sunt situate în Deva (2), Aninoasa, Brad, Geoagiu, Hațeg, Petrila, Simeria și Uricani, iar aici își va desfășura activitatea cel puțin un recenzor și se va asigura disponibilitatea pentru recenzarea populației prin interviu față în față, inclusiv sâmbătă și duminică.
”Centrele de recenzare se adresează tuturor persoanelor care doresc să se recenzeze, dar, din diferite motive nu au efectuat autorecenzarea sau nu pot primi vizita recenzorului la reședința obișnuită”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului de Hunedoara.
În același timp cu funcționarea punctelor fixe de recenzare, continuă și colectarea datelor de recensământ prin interviuri față în față cu înregistrarea datelor pe tablete electronice, prin intermediul recenzorilor de teren.

Prefectul județului, Călin Petru Marian, face un apel către hunedoreni să primească recenzorii autorizați și să le ofere datele necesare pentru completarea chestionarelor, sau să se prezinte la punctele fixe de recenzare.
Recenzarea este obligatorie pentru toate persoanele care locuiesc în România sau care sunt plecate pentru o perioadă mai scurtă de un an.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Amenzi de peste 190.000 aplicate de Garda de Mediu Hunedoara

În ultimele două luni, Garda de Mediu Hunedoara a aplicat amenzi 30 de amenzi, în valoare totală de peste 190.000 de lei, ca urmare a acțiunilor de verificare efectuate. Reprezentanții GNM Hunedoara spun că, în perioada 01.04.2022 – 30.06.2022, au existat atât inspecții planificate (53), dar și 158 de controale neplanificate, ca urmare a autosesizării, efectuate în urma sesizărilor, dispuse de Comisariatul General al Gărzii Naţionale de Mediu ori cu […]

todayiulie 11, 2022 25

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%