Actualitate

Radio Color împlinește, azi, 27 de ani. Începând din 28 mai 1996, emitem pe aceeași frecvență, 90,3 FM

todaymai 28, 2023 100

Background
share close

Astăzi, 28 mai 2023, Radio Color împlinește 27 de ani de la prima sa emisie, aducând în casele și inimile ascultătorilor săi, un val de sunete vibrante și o paletă variată de conținut. În acest moment de sărbătoare, echipa Radio Color sărbătorește aniversarea cu mândrie și recunoștință, reflectând asupra drumului parcurs și privind cu entuziasm spre viitor.

Când a fost lansat în anul 1996, Radio Color și-a propus să aducă o nouă dimensiune în lumea radioului, oferind o experiență auditivă inovatoare și deosebită. Și a reușit, prin strădania tuturor celor care au contribuit de-a lungul anilor, să scrie istorie. Azi, avem generații care ne spun: am crescut cu Radio Color!

De-a lungul anilor, Radio Color și-a consolidat poziția în peisajul media, devenind una dintre cele mai populare și respectate stații de radio din județul Hunedoara. Datorită unui echilibru excelent între muzică, știri și conținut informativ, postul a reușit să atragă o audiență diversă și devotată. În fiecare zi, Radio Color a oferit ascultătorilor săi, o gamă largă de genuri muzicale, în plus, stația a promovat activ artiștii locali, oferindu-le o platformă pentru a-și împărtăși talentele și pentru a fi descoperiți de un public mai larg.

Azi, Radio Color este în pas cu tehnologia și s-a adaptat la schimbările din industria media. Transformarea digitală ne permite să oferim și mai mult conținut online, iar aplicațiile mobile ale postului au devenit o unealtă indispensabilă pentru ascultătorii fideli. Astfel ne puteți urmări online pe 5 platforme: www.radiocolor.ro, Facebook #RadioColor , pe Instagram #radiocolororastie , dar și pe aplicațiile TUNE IN și Radio Garden.

În ciuda anilor care sunt scriși în documente, noi, echipa Radio Color păstrăm ca obiectiv jovialitatea tinereții cea plină de energie. Ne dorim să rămâneți alături de noi pe 90,3 FM, să continuăm împreună povestea RADIO COLOR.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Maialul orăștian: trei zile de muzică și voie bună

Maialul revine la Orăștie, anul acesta serbarea deja tradiție în orașul Paliei este un regal de surprize pentru cei care vor ajunge în Arena Park. Trei zile, 26-27-28 mai, vor fi pline de muzică și distracție. Evenimentul va cuprinde spectacole muzicale pentru toate gusturile, folclor tradiţional, pop şi muzică uşoară, un regal de bunătăți culinare şi preparate tradiţionale şi un mega parc de distracţii pentru cei mici și pentru cei […]

todaymai 26, 2023 317 2 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%