Actualitate

Rapoltu Mare și Pricaz: fără apă între orele 9:00-16:00. Lucrările la rețeaua de apă continuă

todaynoiembrie 1, 2023 95

Background
share close
În ultimele zile, în comuna Rapoltu Mare și Pricaz au fost necesare repetate întreruperi ale furnizării de apă din partea operatorului Activitatea Goscom. Acest lucru este necesar și astăzi între orele 9:00 și 16:00 deoarece se efectuează lucrări la rețeaua de apă ce presupun subtraversarea și montarea de vane. Instituția a venit cu o înștiințare prin care adresa recomandarea către utilizatori să își asigure rezervele necesare de apă pentru această perioadă, punând la dispoziția tuturor numărul de telefon pentru informații suplimentare sau urgente, și anume 0254 242 242.
Data: 1 Noiembrie 2023
Subiect: Întrerupere temporară a furnizării apei
Stimați locuitori ai comunei Rapoltu Mare și localitatea Pricaz,
Dorim să vă informăm că, în data de 1 noiembrie 2023, vom efectua lucrări esențiale la rețeaua de alimentare cu apă. Acestea constau în subtraversare și montarea de vane. Ca urmare, va fi necesară sistarea temporară a furnizării apei în intervalul orar 09:00 – 16:00.
Vă recomandăm să vă asigurați rezervele necesare de apă în această perioadă și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate.
Pentru orice informații suplimentare sau urgente, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 📞: 0254 242 242.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Amenzi de 1,75 milioane de lei pentru neregulile comercializării combustibililor. Prefectul Călin Petru Marian: „Oamenii trebuie puși pe primul loc „

Azi la ora 11:00 a avut loc la sediul Prefecturii județului Hunedoara,  conferința de presă unde a fost prezentat raportul instituției referitor la controalele efectuate în teritoriu, în ultimele 2 luni, la nivelul județului Hunedoara, la cei 75 de agenți economici care comercializează combustibil. Prefectul Călin Petru Marian a declarat că în urma controalelor efectuate s-a avut în vedere îndrumarea agenților economici să înțeleagă că nu ne putem juca cu […]

todayoctombrie 31, 2023 56

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%