Actualitate

Reabilitare drum în Romos

todayseptembrie 11, 2022 458

Background
share close

Comuna Romos va avea drum reabilitat

Comuna Romos va avea un drum comunal reabiltat. Primăria localității aflată sub conducerea Mihaielei Csaltos a primit aprobarea pentru finanțarea reabilitării drumului comunal  DC 48B , care face legătura între DN7- Halta Geoagiu spre Cugir prin sat Romos-Romoșel, până la limita cu județul Alba. Fondurile aprobate pentru efectuarea acestor lucrări de reabilitare se ridică la valoarea de 9.800.000 lei.

Județul Hunedoara, au primit aviz de finanțare pentru 157 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.076.408.336,15 lei, aproximativ  220.000.000 de euro. Lista poiectelor aprobate se află publicată oficial,   pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

( https://mdlpa.ro/pages/anghelsaligny )

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Modernizare a străzilor din Orăștie

Toamna acestui an se anunță bogată și vine cu vești bune pentru locuitorii municipiului Orăștie , dar și a câtorva localități din imediata vecinătate a acestuia. Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” direct coordonat de Ministerul Dezvoltării , Lucrărilor Publice și Administrației cuprinde investiții în domenii vitale și de larg interes ce vor permite o dezvoltare locală durabilă. În acest sens, în județul Hunedoara, au primit aviz de finanțare 157 […]

todayseptembrie 11, 2022 595 2 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%