Actualitate

Reabilitarea drumurilor comunei Șoimuș o garanție a administrației după semnarea contractului la Ministerul Dezvoltării

todayaprilie 7, 2023 16

Background
share close
Proiectul pentru reabilitarea drumurilor din comuna Șoimuș a fost semnat vineri, la Ministerul Dezvoltării. Primarul comunei Șoimuș, Mihai Irimie a declarat că „după finalizarea rețelelor de apă și canalizare, urmează reabilitarea infrastructurii rutiere.”
Proiectul semnat prin Programul „Anghel Saligny ” este în valoare de 3 milioane de euro și speranța primarului din Șoimuș este să înceapă cât mai repede cu putință de îndată ce va fi finalizată licitația.
Astăzi am semnat la Ministerul Dezvoltării pe programul Anghel Saligny finanțarea proiectului de reabilitare a drumurilor în comuna Șoimuș, după finalizarea retelelor de apa și canalizare ,urmează reabilitarea infrastructurii rutiere .
Valoarea proiectului este de trei milioane de euro. Mulțumesc echipei din primăria Șoimuș pentru implicare și consilierilor locali pentru colaborare în realizarea proiectelor benefice comunității noastre.
Comuna Șoimuș se dezvoltă,”menționează în scris Mihai Irimie, primarul comunei Șoimuș.
  • Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

L-ați văzut? Familia îl caută disperată din ianuarie

La data de 06 aprilie 2023, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiul său OLARU OVIDIU, care locuiește de aproximativ 2 ani de zile în Danemarca, nu mai răspunde la telefon din luna ianuarie 2023 și nu mai știe nimic de acesta, fără a avea posibilitatea de a lua legătura cu acesta. Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime de circa 1,90 m, greutatea de […]

todayaprilie 7, 2023 163

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%