Actualitate

Reparații de străzi in Deva

todayiulie 19, 2022 11

Background
share close

Două străzi din Deva intră în reparații!

Două străzi din municipiul Deva intră în reparații, iar administrația publică locală îi roagă pe cei care locuiesc în zonă să nu lase mașinile pe carosabil, pentru a nu îngreuna lucrările.

Este vorba despre strada Octavian Goga și Aleea Magnoliei, pe care sunt programate lucrări în perioada 20 – 22 iulie.
Conform municipalității devene, strada Octavian Goga va beneficia de reparații totale (frezare și turnare covor asfaltic nou), în timp ce Aleea Magnoliei de reparații curente.

”Riveranii, dar și ceilalți participanți la traficul rutier, sunt rugați să nu lase mașinile parcate pe carosabil în aceste două zone. La începerea lucrărilor, restricțiile de circulație vor fi semnalizate corespunzător. Vor urma și alte străzi din cartierele municipiului Deva care au nevoie de reparații”, a anunțat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Analize gratuite la Zam

Evaluare medicală gratuită în comuna Zam Aproape 70 de localnici din comuna Zam au fost evaluați medical gratuit pentru mai multe specialități medicale. Acțiunea cuprinsă în cadrul campaniei ”Uniți pentru sănătatea rurală” a fost sprijinită de Instituția Prefectului, Casa de Asigurări de Sănătate, director Adrian David, Direcția de Sănătate Publică, director, Sebastian Mezei, Spitalul de Psihiatrie Zam, Spitalul General CF Simeria, Colegiul Farmaciștilor din județul Hunedoara și Primăria comunei Zam, […]

todayiulie 19, 2022 56

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%