Actualitate

Reprezentanți C.F.I.C. al M.A.I. Orăștie la Conferința internațională Ordinea publică în Europa, edția a XII-a organizată la Cluj-Napoca

todaymai 8, 2023 80

Background
share close

Zilele trecute, în perioada 04-05.05.2023, în localitatea Cluj-Napoca s-au desfășurat lucrările celei de a XII-a ediții a Conferinței internaționale „Ordinea publică în Europa, între tradiție și contemporaneitate”.   

         

Activitate cu tradiție, acțiunea organizată de Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca în parteneriat cu  Academia Română – filiala Cluj-Napoca – Institutul de Istorie „George Barițiu”, a avut ca temă: Tendințe și abordări ale educației adulților – fundamente ale pregătirii profesionale.

Evenimentul s-a derulat atât fizic cât și online și s-a bucurat de participarea delegaților ale instituțiilor de învățământ din domeniul ordinii publice din Germania, Republica Cehă, Republica Moldova, România, Slovacia și Ungaria, precum și reprezentanți ai mediului universitar clujean, cercetători și istorici.

Din partea Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, la conferință, au participat domnul comisar-șef de poliție dr. Sorin-Călin Borzan, directorul centrului și domnul comisar-șef de poliție Mircea Neag, șeful Catedrei Ordine Publică și desemnat director adjunct al centrului, care a susținut lucrarea de specialitate cu titlul: „Particularități ale educației adulților în structurile de ordine publică”.

Îmbinând tradiția cu actualitatea, conferința s-a dovedit un bun prilej de a schimba idei, opinii și bune practici vizând educația adulților și ordinea publică europeană în ansamblul său.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Președintele ANAF, Heiuș Lucian, la un an de mandat

Heiuș Lucian, Președintele ANAF,  a declarat următoarele, referitor la împlinirea unui an  de la preluarea mandatului: “Astăzi se împlinește un an de când am preluat mandatul la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală. A fost un an plin de provocări, dar și de reușite și țin să le mulțumesc colegilor din întreaga instituție pentru că mi-au fost alături în ambele situații. Acum un an plecam la drum cu mult entuziasm […]

todaymai 6, 2023 27

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%