Actualitate

Restricții de circulație pe Autostrada Sibiu – Deva

todayseptembrie 15, 2022 136

Background
share close

Sunt restricții de circulație pe Autostrada A1 Sibiu – Deva până la ora 19.00, în condițiile în care aici au loc lucrări de întreținere.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că de la km 555+500 la km 551+000, se efectuează lucrări de întreținere curentă pe banda 1 și banda de urgență și se circulă pe banda 2. De asemenea, de la km 488 la km 468, se efectuează marcaje rutiere pe banda 2, eșantion în mișcare, astfel că se circula pe banda 1 și banda de urgență.
Polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Județul Hunedoara, sub cod portocaliu de ploi

Județul Hunedoara se află sub cod portocaliu de ploi până vineri la prânz, iar meteorologii avertizează că se pot înregistra cantități de precipitații de până la 80 litri/mp. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torenţiale în nouă judeţe, printre care și județul Hunedoara, valabilă până vineri la ora 12:00. În acest interval de timp vor fi perioade cu averse torenţiale, iar în intervale scurte […]

todayseptembrie 15, 2022 53 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%