Actualitate

REVELION ÎN AER LIBER. Deva trece în 2023 cu Ruby!

todaydecembrie 14, 2022 242 2

Background
share close

Deva sărbătoreşte venirea Noului An în Piaţa Victoriei – cu concerte, distracţie şi foc de artificii!

Revelionul în aer liber începe pe 31 decembrie, la ora 20:45.

 

Artişti îndrăgiţi de public vor asigura 4 ore de distracţie, în centrul oraşului. Pe scenă vor urca, Maximilian, Cristina Vasiu, Johny Romano, Misha şi Ruby.

Gongul de la miezul nopţii va da startul unui spectaculos foc de artificii care va lumina cerul Devei în primele minute ale Noului An.

Nu doar muzica şi artificiile îi vor ţine în stradă pe cei care sărbătoresc Revelionul în centrul Devei. Petrecerea dintre ani le va oferi tuturor multe alte surprize.

 

Dincolo de concerte şi distracţie, autorităţile se gândesc şi la siguranţa participanţilor. Zeci de jandarmi şi poliţişti vor fi prezenţi pe străzile din capitala judeţului, în ultima noapte a anului 2022.

 

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă aşteaptă în Piaţa Victoriei, pe 31 decembrie, să ne bucurăm împreună de intrarea în 2023!

 

Concertele Revelionului în aer liber se desfăşoară după următorul program:

ora 20:45 – Cristina Vasiu

ora 21:30 – Maximilian

ora 22:15 – Misha

ora 23:00 – Johny Romano

ora 23:45 – Ruby

Prezentatori: Dragoş Pacuta şi Ciprian Andrica.

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

CFR Călători: Trenurile Intercity au la dispoziție WI-FI 4 G

Pasagerii din trenurile Intercity (IC) ale CFR Călători vor putea accesa gratuit conexiunea Wi-Fi la viteză 4G furnizată de Orange Business Services, a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, operatorul feroviar naţional. Astfel, CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil un număr de 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity şi, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit şi nelimitat la Internet […]

todaydecembrie 14, 2022 16

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%