Actualitate

Rupt de beat la raliu pentru a scăpa de poliție – Bărbat din Turdaș prins într-o grădină

todaymartie 14, 2023 1657 2

Background
share close

Un bărbat din Turdaș de 33 de ani a fost prins în trafic, conducând sub influența băturilor alcoolice.  Inițial, aflat la Balșa nu a oprit la semnalul poliției, aceștia fiind nevoiți să pornească în urmărirea autoturismului. Într-o grădină din Almașu Mic de Munte, oamenii legii l-au prins pe șoferul fugar. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, au înțeles de ce fugise omul, aparatul indica valoarea de 1,29 mg/l, fapt care i-a adus și un dosar penal.

 

În data de 13 martie 2023, în jurul ora 15:10, poliţiştii au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism care circula pe D.C. 24, pe raza comunei Balşa. Cel aflat la volan, un bărbat de 33 de ani, din comuna Turdaş, nu a oprit la solicitarea poliţiştilor, fiind nevoie ca aceștia să pornească în urmărirea autoturismului, care   şi-a continuat deplasarea, pe ulița satului Almaşu Mic de Munte, unde a oprit, iar şoferul a părăsit autoturismul şi a fugit într-o gradină, unde a fost interceptat şi încătușat de către poliţişti.

          Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

        În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală,” se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Gorghiu: Jucatul la păcănele trebuie să înţelegem cu toţii că reprezintă o himeră

Ieri, într-o campanie de combatere a unui fenomen ce afectează tot mai multe persoane dornice de câștiguri rapide, Ordonanța de Urgență nr 77/2009 a fost modificată. Astfel este interzisă, prin aprobarea Senatului amplasarea spațiilor destinate jocurilor de noroc la distanță mai mică de 300 de metri faţă de unităţile şi instituţiile de învăţământ, locurile de joacă pentru copii, așezăminte culturale, instituţii de credit sau instituţii financiar-bancare. Inițiatoarea proiectului, liberala Alina […]

todaymartie 14, 2023 45

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%