Actualitate

S-a izbit de o mașină, după ce a sărit de pe scara laterală a altei mașinii

todaynoiembrie 18, 2022 293

Background
share close

Ieri, la Cristur, în timpul programului de lucru, un lucrător al unei firme de colectare a deșeului a suferit un accident. Bărbatul de 45 de ani a sărit fără să de asigure de pe scara laterală a autoturismului special care era condus de un bărbat de 60 de ani. Ca urmare a săriturii, operatorul s-a lovit de partea stângă a autoturismului care se deplasa regulamentar și era condus de un bărbat de 54 de ani din Deva.

La fața locului au fost chemați și polițiștii care au început cercetările. Testul cu aparatul etilotest a fost negativ pentru cei doi șoferi. Operatorul însă a ajuns la spital, datorită rănilor suferite.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru  săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Atenție! ANAF avertizează că în mediul online, circulă mesaje false în numele instituției

  Agenția Națională de Administrare Fiscală avertizează  asupra faptului că au apărut în spațiul public, mesaje false către contribuabili. Aceștia sunt informați despre „discrepanțe în evidența fiscală”. Mesajele sunt însoțite de un document numit „evidența fiscală”. Referitor la acest aspect, Agenția Națională de Administrare Fiscală  avertizează contribuabilii să nu deschidă în mediul online, aceste mesaje, nici documentele atașate și nici să nu trimită bani în conturile specificate. ANAF reamintește că […]

todaynoiembrie 18, 2022 8

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%