Actualitate

O sală de clasă de la Vlaicu va purta numele lui Alexandru Todoran

todayiunie 9, 2024 1143 11

Background
share close

Cursurile claselor a XII-a s-au încheiat, Alexandru Todoran și-a luat rămas bun de la profesori și colegi și implicit de la liceu. Directorul Liceului Aurel Vlaicu din Orăștie a cerut susținerea  colegilor profesori pentru a denumi o sală de clasă  cu numele olimpicului internațional. Adriana Chira a argumentat prin faptul că un asemenea elev apare la o distanță de zeci de ani.

De acum, o  sală de clasă are montată  inscripția  ” Sala Alexandru Raul Todoran multiplu medaliat internațional la Informatică”.

Directorul liceului, Adriana Chira, ne-a declarat:”Se împlinește un an de la momentul în care am avut această idee. Am vrut să îi arătăm lui Alexandru cât de iubit și apreciat este. Am vrut ca elevii care sunt în liceu și cei care vor veni să cunoască palmaresul olimpicului nostru și să își dorească să atingă performanța lui.”

 

 

 

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Călin Petru Marian: Împreună facem schimbarea! Împreună suntem o forță de neoprit, împreună facem schimbarea!

Călin Petru Marian: Împreună facem schimbarea! Împreună suntem o forță de neoprit, împreună facem schimbarea! Am străbătut la pas județul Hunedoara și am văzut ce își doresc oamenii. Locuitorii acestui județ vor locuri de muncă mai bine plătite, vor servicii medicale de calitate accesibile tuturor, vor un sistem educațional adaptat acestor vremuri, vor să aibă un viitor aici, la noi acasă, vor să vină înapoi copiii și nepoții lor. Oamenii […]

todayiunie 7, 2024 24

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%