Actualitate

„Sănătatea ta contează”- campanie susținută de PNL municipiul Hunedoara

todayseptembrie 21, 2023 18

Background
share close

În această sâmbătă, la ora 10, demarează Campania „Sănătatea ta contează” sub organizarea PNL Municipiul Hunedoara. Acțiunea se desfăşoară cu scopul de a preveni și descoperi la timp eventualele afectiuni, atitudine necesară deoarece a preîntâmpina este mai ușor decât să tratezi.

Prevenția poate fi bază în medicină și este o practică frecvent întâlnită în țările europene. În acest sens România a făcut pași importanți, astfel de acțiuni locale fiind susținute și de liberalii hunedoreni.

 

”Vă așteptăm, în număr cât mai mare, lângă Cofetăria Jasmin, unde vom avea amenajat un cort ambulatoriu în care personal medical de specialitate vă va monitoriza gratuit tensiunea arterială, nivelul glicemiei, dar și concentrația de oxigen din sângele periferic și pulsul măsurat din deget”, este anunțul reprezentanților PNL Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Atenție: hoții te fură de bani vorbind frumos, la telefon. Nu îți da datele cardului bancar unor necunoscuți

O femeie de 70 de ani a rămas fără 8900 lei in cont după ce și-a comunicat datele cardului bancar. Înșelăciunile pe calea internetului sau via telefon în rândul persoanelor de vârsta a treia nu mai sunt o noutate. Din păcate, aceștia aleg să dea curs unor conversații telefonice și în urma unor promisiuni verbale, ajung să transfere sume de bani către necunoscuți. IPJ Hunedoara informează că ieri a avut […]

todayseptembrie 21, 2023 139

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%