Politică

Sancțiuni și confiscări de material lemnos la o societate din Lupeni

todayiulie 25, 2023 56 1

Background
share close

Timp de o săptămână au fost efectuate controale pe raza municipiului Lupeni, la un operator economic ce are ca domeniu de activitate comercializarea materialului lemnos. Au fost confiscate lemne în valoare de 140.510 lei și au fost aplicate sancțiuni contravenționale de 63.000 de lei. Controalele au fost efectuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara.

„În perioada 17.07. – 24.07.2023, polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, însoțiți de patru lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara, au efectuat unele verificări referitoare la modul de gestionare, depozitare, prelucrare, exploatare, transport și comercializare a materialului lemnos, de către un operator economic, de pe raza municipiului Lupeni, județul Hunedoara, ocazie cu care au fost aplicate un număr de trei sancțiuni contravenționale în valoare de 63.000 lei, conform Legii nr. 171/2010 și confiscarea valorică a unui volum total de 648,842 mc material lemnos în valoare de 140.510,966 lei”,  se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

ZIUA MONDIALĂ DE PREVENIRE A ÎNECULUI – 25 IULIE 2023. ORICINE SE POATE ÎNECA, NIMENI NU AR TREBUI SĂ SE ÎNECE

Ziua Mondială de Prevenire a Înecului (World Drowning Prevention Day) este marcată, în fiecare an, în data de 25 iulie. Acest eveniment global este o oportunitate de a evidenția impactul tragic și profund al înecului asupra familiilor și comunităților și de a oferi soluții salvatoare pentru prevenirea acestuia. În contextul acestui eveniment ne alăturăm eforturilor tuturor țărilor de a informa despre siguranța în apă și în jurul acesteia. Organizația Mondială […]

todayiulie 25, 2023 38 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%