Actualitate

Săptămâna Protecției Civile – la Orăștie, acțiuni de informare ale soldaților păcii

todayfebruarie 27, 2023 146

Background
share close

Ne aflam în Săptămâna Protecției Civile, iar azi în a treia zi la Orăștie, începând cu ora 12:00 în centrul municipiului s-a desfășurat o acțiune educativ- informativă pentru populație organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara. Împreună mai pregătiți este sloganul ales anul acesta de reprezentații protecției civile, cu scopul de a transmite oamenilor că informația salvează vieți.

Astăzi cei prezenți în centru, s-au bucurat și de prezența câinilor salvatori ai Asociației Câini de Salvare Transilvania.

 

Miercuri începând cu ora 9:00 este ziua Porților deschise la toate sediile subunităților de intervenție, inclusiv în Orăștie, spre bucuria în special a celor mici. Tot miercuri va fi și ziua Sirenelor, când alarmele vor suna la nivel național și în 64 de localități hunedorene.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

AJOFM Hunedoara organizează 5 programe de formare profesională pentru șomeri

AJOFM Hunedoara prognozează pentru luna martie 2023 organizarea a 5 programe de formare profesională pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă. Manichiurist– 360 ore - Locaţia de desfăşurare: Hunedoara Lucrător în comerț– 360 ore - Locaţia de desfăşurare: Orăștie Agent de securitate– 360 ore - Locaţia de desfăşurare: Brad Tâmplar manual – 360 ore - Locaţia de desfăşurare: Petroșani Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze – 720 […]

todayfebruarie 27, 2023 96

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%