Actualitate

Șapte localități din județul Hunedoara își modernizează sistemele de iluminat public cu fonduri de la AFM

todaydecembrie 9, 2022 263

Background
share close

În ședința Comitetului de Avizare din data de 8 decembrie 2022 au fost aprobate la finanțare de către Administrația Națională de Mediu 7 dosare depuse de unitățile administrativ – teritoriale din județul Hunedoara în cadrul Programului Iluminat Public 2021, a anunțat deputatul PNL Vetuța Stănescu.

Proiectele aprobate vor fi implementate de administrațiile publice locale din comuna General Berthelot, comuna Bucureșci, comuna Beriu, orașul Hațeg, comuna Totești, comuna Vața de Jos și orașul Geoagiu.

Valoarea totală propusă spre finanțare prin AFM depășește 8,5 milioane de lei”, a precizat Vetuța Stănescu, deputat PNL de Hunedoara.

Prin implementarea noilor tehnologii se va obține o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și a cheltuielilor pe care unitățile administrativ – teritoriale le alocă pentru iluminatul public.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Mașinile Salvamont au dreptul la girofar!

După o lungă dezbatere pe această temă, deputații au votat în unanimitate proiectul de lege care dă dreptul mașinilor Salvamont să folosească girofarul în trafic în cazul în care merg la intrevenții. Este, practic, o acceptare a normalității, pentru că de multe ori secundele pot face diferența între viață și moarte în cazul unui accident grav. ”Mulțumim celor 249 de deputați care au votat astăzi si tuturor celor care ne-au […]

todaydecembrie 9, 2022 27

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%