Social

Șapte persoane intoxicate cu gaz, aseară la Deva

todayoctombrie 10, 2023 121

Background
share close

Șapte persoane au fost aseară transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Deva din cauza unei intoxicații cu gaz. Intervenția a fost realizată cu ajutorul pompierilor deveni si 2 echipe ai Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în jurul orei 23.00, la o casă de locuit din municipiul Deva unde, în urma unui apel la 112, a fost anunțat că 7 persoane, doi adulți și cinci copii, s-au intoxicat cu gaz.
La fața locului, echipajele de salvare au constatat că toate cele 7 persoane prezentau simptome ale unei posibile intoxicări: vărsături, amețeli și stare de leșin.
Pompierii, împreună cu 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit de urgență pentru extragerea persoanelor din clădire, acordarea primului ajutor și transportul acestora la UPU – Deva.
Toate cele 7 persoane, conștiente și cooperante, se află acum la Spitalul Județean de Urgență Deva unde li se acordă tratament medical de specialitate.
Casa de locuit, o clădire cu 2 etaje, nu este racordată la rețeaua de gaz a orașului Deva, iar încălzirea se face cu butelii de aragaz. Cauzele exacte ale intoxicării sunt în curs de stabilire.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Sănătatea mintală un tabu sau o realitate de care ne ascundem

Sănătatea mintală reprezintă o stare de sănătate în care individul își realizează abilitățile, poate face față tensiunilor normale ale vieții, poate lucra productiv și este capabil să contribuie la dezvoltarea comunității. Pentru cetățeni, sănătatea mintală este o resursă care le permite să își realizeze potențialul intelectual și emoțional, să își găsească și să-și îndeplinească rolurile în viața socială, școlară și profesională. Pentru societate, sănătatea mintală bună a cetățenilor contribuie la […]

todayoctombrie 10, 2023 83

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%