Actualitate

Școala cu cele mai mari note la Simulare

todayaprilie 1, 2023 857 2

Background
share close

Doi de 10 la Matematică și un 10 la Limba română au fost obținuți de elevii din clasa a VIII-a de la Vlaicu.

Clasa a VIII-a de la Liceul Aurel Vlaicu are 30 de elevi care sunt în pragul Evaluării Naționale și a admiterii la liceu.

Elevii din Liceul Teoretic  “Aurel Vlaicu” au obținut 16 note peste 9 la Limba română, 9 note peste 9 la Matematică și 11 medii peste 9.

Potrivit calendarului de organizare și desfășurare a Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a, în 29 martie  au fost comunicate rezultatele  obținute de elevii care au participat la probele scrise de la Simulare. 

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Două hunedorence au fost alese în Biroul Politic Național al femeilor liberale

În  31 martie 2023 s-a desfășurat, la Palatul Parlamentului, Congresul Organizației Femeilor Liberale. Delegația hunedoreană la Congres a susținut candidatura senatoarei Nicoleta Pauliuc pentru funcția de Președinte OFL. După vot, două hunedorence sunt membre în Biroul Politic Național al OFL. Președintele PNL filiala Hunedoara ne-a declarat: "Dr. Andreea Petcu, reprezentanta Organizației Femeilor Liberale Hunedoara, este, începând de astăzi, membră a Biroului Executiv Național al OFL cu rang de vicepreședinte, fiind […]

todayaprilie 1, 2023 543 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%