Actualitate

Școala de Iarnă a tinerilor liberali -„Mințile libere trec dincolo de ziduri”

todaynoiembrie 18, 2022 48 1

Background
share close

Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighetul Marmației este în aceste zile o experiență completă pentru 7 tineri liberali hunedoreni. În orașul în care victimele ororilor din închisorile comuniste sunt omagiate, tinerii hunedoreni participă la școala de iarnă ce cuprinde o serie de dezbateri în jurul temei evenimentului „Mințile libere trec dincolo de ziduri”.

Printre cele mai însemnate momente va fi întâlnirea cu Premierul României, Nicolae Ionel Ciucă și Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ambii fiind prezenți pentru a marca începutul acestui eveniment.

Președintele Organizației Județene a Tinerilor  Naționali Liberali, Ovidiu Boldor ne-a oferit detalii despre eveniment în fișierul audio atașat acestui material scris:

  • cover play_arrow

    Școala de Iarnă a tinerilor liberali -„Mințile libere trec dincolo de ziduri” radiocolor

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Peste 7.000 de hectare de teren afectate de secetă

Efectele secetei s-au resimțit pe deplin și în județul Hunedoara, unde peste 7.100 de hectare de teren agricol au fost afectate, conform datelor centralizate de autorități până la data de 15 noiembrie. Comisiile numite printr-un Ordin al prefectului Călin Petru Marian se vor deplasa pe teren, și în următoarea perioadă, pentru a constata și evalua pagubele la diferite culturi, semnalate de fermieri prin înștiințările depuse la autoritățile agricole din județul […]

todaynoiembrie 18, 2022 20

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%