Actualitate

Scrisoare deschisa adresată Consiliului Local de directorul liceului „Aurel Vlaicu”

todayseptembrie 26, 2023 646 1

Background
share close

Săptămâna această se desemnează reprezentanții Consiliului Local în Consiliile de administrație ale școlilor

Vă solicităm ca  desemnarea consilierilor locali în Consiliul de administrație din   școală să se bazeze pe ideea de  cooperare între școală și Consiliu local. Plecăm cu toții cu dorința de a avea drept priorități  interesele comunității formate din elevii  și părinți. Ne dorim să existe  solidaritate de ambele părți  și folosirea tuturor resurselor să se facă  în mod corect, echitabil și eficient.

Ne exprimăm speranța desemnării unor consilieri locali care să aibă  cunoștințe despre domeniul învățământului, care să cunoască  legislație școlară, care să susțină rezolvarea problemelor școlii și să ajute la buna desfășurare a activității școlii.

 

Cu mulțumiri, directorul Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” Orăștie

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Hunedoara: percheziții la un grup infracțional vizat pentru trafic de droguri

Grup infracțional la nivelul județului Hunedoara au intrat sub lupa DIICOT și a Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara. Cincisprezece percheziții domiciliare pe raza județului, într-o zi în care la nivel național s-a demarat o amplă acțiune îndreptată împotriva celor care comercializează droguri de risc și de mare risc La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul […]

todayseptembrie 26, 2023 138 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%