Actualitate

Scrisori informative pentru locuitorii Munților Apuseni

todayaugust 4, 2022 13

Background
share close

 

Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, i-a informat pe locuitorii Munților Apuseni despre reducerea cu 50% a facturii la energie electrică, la care au dreptul, precum și demersurile pe care trebuie să le facă pentru a beneficia de această facilitate.


În total, spune prefectul de Hunedoara, au fost distribuite peste 10.000 de scrisori informative pentru locuitorii din Apuseni.

Peste 10.000 de cetățeni din zona Munților Apuseni au fost informați cu privire la reglementările care îi sprijină în aceste vremuri dificile! Consider că este deosebit de important ca cetățenii să fie temeinic informați cu privire la actele normative care le impactează în mod direct viața.
În contextul creșterii prețurilor din ultima perioadă, am transmis, în cursul săptămânii trecute, o scrisoare adresată la peste 10.000 de locuitori din zona Munților Apuseni, expunându-le beneficiile aduse de inițiativa susținută de Partidul Naţional Liberal și aprobată de Prim-Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă , cu privire la reducerea de 50% din prețul final al facturilor de energie electrică.
Totodată, în precizările mele am cuprins și pașii esențiali care trebuie urmați pentru a beneficia de această facilitate.
Reducerea tarifelor este extrem de importantă pentru comunitatea noastră, ajutându-ne să depășim mai ușor creșterile prețurilor din ultima perioadă, iar prin intermediul acestui proiect, Guvernul României demonstrează încă o dată că sprijină persoanele aflate în nevoie și poartă deosebit respect locuitorilor județului Hunedoara”, spune Călin Petru Marian, prefect de Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Tasks That Travel Together

Things That Go In concert is https://www.adjust.com/blog/dating-apps-going-social/ an activity in order to children practice https://elitemailorderbrides.com/asiame-review/ vision discrimination and make a logical connection between items. This is certainly essential cognitive advancement, and also will help children figure out how to identify comparison between things, which is an essential part of early mathematics and science learning. The first thing to accomplish is do a list of hit-or-miss pairs. For example , you might write "pen and fork" or "bottle and book. " […]

todayaugust 4, 2022 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%