Comunitate

Se caută voluntari pentru a curăța terenul în jurul Bisericii Reformate din comuna Rapoltu Mare

todayoctombrie 25, 2023 218

Background
share close
În data de 28 octombrie 2023 (sâmbătă), începând cu ora 10.00, se organizează o acțiune de voluntariat la Biserica Reformată (Ungurească) din Rapoltu- Mare, pentru a face curățenie în jurul acesteia. Această acțiune are  nevoie de oameni cu mănuși de protecție și unelte, precum greble, furci, drujbă, trimer.
Biserica reformată este cel mai vechi monument de arhitectură din satul Rapoltu Mare și are în cimitirul vechi monumente funerare care merită puse în valoare și în circuitul turistic împreună cu biserica. Cei care vor participa vor putea cunoaște mai multe detalii despre istoria locului prin informațiile ce vor fi puse la dispoziția lor.
Voluntarii sunt rugați să își anunțe prezența către responsabilii acestei acțiuni: Angelica Bălos (tel. 0726760725) și Tenzi Ștef (tel. 0723736920).
La final, Preotul Czuhai Miklós va răsplăti efortul voluntarilor cu un gulaș.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

Concertul de romanțe „A căzut o frunză în calea ta” ediția XVIII se va organiza pe 26 octombrie

Mâine pe 26 octombrie, Sala Astra din Orăștie va găzdui Concertul de romanțe „A căzut o frunză în calea ta”. Ediția cu numărul XVIII reunește pe scenă următorii artiști: Margareta Loran, Marin Trandafir, Ioan Andreșoiu, Felicia Andreșoiu, Eugen Pistol și Cristina Beldean Moșuțan, câștigătoarea concursului național de romanțe „Crizantema de Aur” ediția 2022 organizat la Târgoviște. Spectacolul are susținerea Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Orăștie alături de Casa de […]

todayoctombrie 25, 2023 41

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%