Actualitate

Se dublează suma de bani pentru naveta elevilor

todaynoiembrie 19, 2022 33

Background
share close

Știri pozitive pentru elevii care fac naveta la școală din altă localitate. Ministerul Educației a dublat suma de bani pentru transport necesară elevilor să ajungă la școală. 

Se asigură o sumă forfetară lunară de 60 de lei/lună, pentru distanța de până la 3 km. Pentru distanțele ce depășesc 3 km, suma de 60 de lei/lună se suplimentează cu 6 lei/lună, pentru fiecare kilometru.

Potrivit ministerului, „suma forfetară este neimpozabilă și nu este luată în considerare la calculul venitului mediu net lunar pe membru de familie, necesar pentru obținerea bursei de studiu și/sau a bursei de ajutor social”.

Motivul dublării sumei este  scumpirea carburanților.  

Elevii primesc banii necesari pentru transport doar dacă prezintă documentele de la operatorul de transport.

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

A venit la mănăstire cu elicopterul

La Mănăstirea Lainici din Defileul Jiului, cei prezenți au avut surpriza să vadă un credincios care avut  a venit cu elicopterul. Mănăstirea este la 25 km de Petroşani. Circulația mașinilor a fost blocată în zonă pentru că a  aterizat elicopterul.  Poliția a aflat de pe internet ,,În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări […]

todaynoiembrie 19, 2022 1593 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%