Actualitate

Se eliberează „numere verzi” pentru autovehicule electrice

todayiulie 9, 2022 80

Background
share close
Săptămâna aceasta, unul dintre numerele de înmatriculare de culoare verde a fost eliberat de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, pentru Primăria comunei Baru.
De asemenea, se eliberează aceste tipuri de numere de înmatriculare și persoanelor fizice sau societăților comerciale care solicită acest lucru.
Prefectul Călin Petru Marian îi încurajează pe hunedorenii participanți la trafic, dar și pe conducătorii instituțiilor publice să opteze pentru folosirea autovehiculelor nepoluante.
Reamintim că începând cu data de 27 iunie, vehiculele cu zero emisii de CO2, înmatriculate în România, pot beneficia de numere de înmatriculare de culoare verde.
În cazul mașinilor deja înmatriculate care respectă criteriile de acordare a „numerelor verzi”, adică sunt vehicule pur electrice sau cu pilă de combustie cu hidrogen, plăcile cu numere de înmatriculare pot fi preschimbate, la cererea proprietarului.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Întâlnirea moților cu istoria

Prezentă la eveniment, deputatul Stănescu Vetuța a declarat: "Moții din Ținutul Apusenilor și-au cinstit eroii, i-au omagiat pe cei care au luptat și s-au jertfit pentru credință, pentru neam și pentru Țară, pentru ceea ce suntem noi astăzi. M-am bucurat să fiu prezentă și anul acesta la ”Întâlnirea moților cu istoria”, manifestarea cultural - patriotică și religioasă organizată de 50 de ani în satul Dupăpiatră (comuna Buceș, județul Hunedoara). Evenimentul […]

todayiulie 9, 2022 21

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%