Actualitate

Seară de colinde și tradiții în centrul comunei Balșa

todaydecembrie 23, 2022 443 5

Background
share close

 

Primăria comunei Balşa împreună cu Consiliul Local au organizat, în această seară un spectacol pentru locuitorii comunei Balşa. Colindele și jocul călușarilor au fost deliciul celor care caută bucuria Sărbătorilor de iarnă.

La final cei mici au primit daruri din partea lui Moș Crăciun care în această seară a oprit în călătoria sa pentru a răsplăti cumințenia celor mici.

Colindele au fost aduse pe scenă de diferiți artiști care au venit pentru a mărturisi prin acestea mesajul Nașterii Domnului. Apariția pe scenă grupului de la Trâmpoiele a fost suma a tuturor evenimentelor realizate în acest an, împreună cu grupul de călușari de la Balșa, sub egida Asociației pentru Promovarea Tradițiilor din Timișoara. Au mai colindat Andrada Meteșan, Gheorghe Hendrea, Simi Belea și grupuri de copii.

Bucuria Crăciunului a fost împărtășită prin prezență și de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, președintele Organizației de Tineret al Partidului Național Liberal, Ovidiu Boldor, Mirela Opra, Responsabil PNL de zona Orăștie și Alex Dîlv, Director al Cancelariei Prefectului.

Întreaga seară a fost încununată cu un foc de artificii care a luminat cerul și comuna pregătită ca la carte în straie luminoase de sărbătoare.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tragedia a reunit la Petroşani comandanţii structurilor operative. Şedinţă fulger convocată de prefectul de Hunedoara!

Tragedia de miercuri seara de la Petroşani, în care un băiat de numai 11 ani a fost ucis într-un cumplit accident de circulaţie, iar alţi cinci copii au ajuns în spital, trei dintre ei fiind internați la Timişoara, a dus la convocarea de către prefectul judeţului Hunedoara, Petru Călin Marian, a unei şedinţe operative la care au participat şefii structurilor de poliţie, ai Inspectortului Judeţean de Jandarmi, ISU şi Serviciul […]

todaydecembrie 22, 2022 218 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%