Actualitate

Seară de FOLK la poalele Cetății -28 mai, în municipiul Deva

todaymai 4, 2023 144

Background
share close

Seară de FOLK la poalele Cetății !

 

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în data de 28 mai 2023, de la ora 18:00, în Parcul ,,Cetate” la cea de-a doua ediție a festivalului „Folk la Cetate”.

Și în acest an, organizatorii festivalului aduc în fața dumneavoastră cei mai renumiți artiști ai genului Folk românesc.

Vor fi prezenți cu recitaluri: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Constantin Neculae, Magda Pușcaș și Rareș Suciu, Cristi Dumitrașcu și Planul B, trupa OCRU – Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu, Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș.

Cadrul special ales în Parcul ,,Cetate” Deva va contribui, cu siguranță, la o atmosferă specială pentru iubitorii muzicii folk!

Evenimentul va fi prezentat de Ioana Popescu.

 

Sursă: Comunicat emis de către Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ZIUA NAȚIONALĂ A INIMII – 4 mai 2023

ZIUA NAȚIONALĂ A INIMII - 4 mai 2023   Ziua Națională a Inimii (ZNI) din 4 mai a fost inițiată de Academia de Științe Medicale în 1996, iar în 2011 a fost introdusă în calendarul campaniilor IEC pentru celebrarea unor zile/ mondiale/ europene/ naționale ale sănătății. ZNI abordează an de an factorii de risc/protecție privind sănătatea cardiovasculară, ce pot fi influențați prin schimbări în stilul de viață la nivel individual sau comunitar. Conform statisticilor OMS, aproximativ 17,9 milioane de persoane […]

todaymai 4, 2023 23

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%