Actualitate

Sedință a Tineretului Național Liberal din Hunedoara

todayiunie 30, 2022 72

Background
share close
În 27 iunie s-a desfășurat  ședința organizației TNL din Municipiul Hunedoara. Au participat  Ovidiu Boldor, Președintele TNL -Filiala Hunedoara, Alex Dîlv, Primvicepreședintele TNL – Filiala Hunedoara,  Mircea Claudiu Costa, președintele PNL din Municipiul Hunedoara și  Dănuț Presură, Secretarul General din aceeași organizație.
„După o perioadă de schimbări în organizația PNL și TNL din acest municipiu, a venit momentul să se contureze lucruri concrete.  Tiric Cristian, președintele TNL din Municipiul Hunedoara a reușit  într-un timp relativ scurt să adune în jurul lui oameni competenți și determinați.”
a declarat Ovidiu Boldor, președinte TNL- Filiala Hunedoara

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Investițiile în dezvoltarea domeniilor schiabile se deblochează

    Vești bune pentru administrațiile publice locale care implementează proiecte ce vizează dezvoltarea domeniilor schiabile, investiții cuprinse în cadrul Programului Național ”Schi în România”. Deputatul PNL Vetuța Stănescu a inițiat un proiect de lege care conduce la deblocarea acestor investiții și, mai mult, i-a convins pe parlamentari de necesitatea susținerii și aprobării acestei inițiative legislative. Astfel, cu 273 de voturi ”pentru”, proiectul a fost adoptat de Camera Deputaților, după […]

todayiunie 30, 2022 55 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%