Actualitate

Serviciul de Urgențe din Călan se redeschide mâine

todayoctombrie 31, 2022 32 1

Background
share close

Serviciul  de Urgențe din Călan se va redeschide începând de mâine, 1 noiembrie. Un medic va asigura asistența medicală, de la ora 8, până la ora 15. Excepție vor face zilele de sâmbătă și duminică. Managerul Spitalului Județean de Urgență, Emil Stoica, a declarat că s-a luat decizia de a readuce la Călan un medic care a fost transferat la Deva, din perioada pandemiei, pentru a asigura oamenilor din localitate un minim de asistență medicală de urgență.

Reamintim că în luna octombrie acest serviciu s-a închis, iar pentru ca acesta să fie redeschis Asociația  Orizont din Călan a organizat un protest. SCopul a fist de a atrage un semnal de alarmă că cetățenilor trebuie să li se respecte dreptul de a fi primiți în regim de urgență și accesul la sănătate să fie asigurat de un serviciu operațional la nivel local ținând cont de faptul că deservește o zonă destul de mare a județului Hunedoara ce include orașul Călan și comunele limitrofe cu zone greu accesibile.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Hoți de mașini, prinși în flagrant de polițiștii din Simeria

Doi tineri din Simeria, care au sustras un autoturism, sunt cercetați acum de polițiștii hunedoreni pentru furt calificat. Mașina era parcată pe o stradă din Simeria, când celor doi li s-a făcut chef de o plimbare. Patrula de poliție, care s-a deplasat cu operativitate la fața locului, a reușit prinderea în flagrant a celor doi, care fac acum obiectul cercetărilor poliţiştilor, după ce ar fi comis şi alte fapte de […]

todayoctombrie 31, 2022 236

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%