Actualitate

Și-a făcut praf roțile în gropile administrate de Consiliul Județean Hunedoara

todayoctombrie 30, 2022 233

Background
share close

Mai multe sectoare de drum județean din Hunedoara pun serioase probleme participanților la trafic. În ciuda promisiunilor de modernizare, mașinile își rup la propriu roțile pe drumurile județene administrate de Consiliul Județean Hunedoara.

S-a întâmplat din nou pe DJ 705 Geoagiu – Ardeu, unde un conducător auto a rămas fără ambele pneuri de pe partea dreaptă, după ce s-a lovit la propriu de gropile din acest drum, aflat în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Din păcate, problema DJ705 nu este nouă și în repetate rânduri oamenii care locuiesc în această zonă, dar și primarul Comunei Balșa, au reclamat faptul că administrația publică județeană ignoră problemele reale ale cetățenilor.

Anul trecut, cu forțe proprii, în ciuda bugetului infim de care dispune, edilul din Balșa a decis să astupe cu mixtură asfaltică o parte dintre gropile ce creau mari probleme participanților la trafic, însă soluția reală pentru eliminarea disconfortului pe acest drum revine celui care îl are în administrare, adică celor de la CJ Hunedoara.

Consiliul Județean Hunedoara este condus de Laurențiu Nistor – președinte, Ion Bădin și Alin Țambă – vicepreședinți și Costel Avram – administrator public. Conform mandatelor obținute după alegerile din 2020, PSD deține majoritatea în Consiliul Județean.

Carmen COSMAN 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Violența domestică între frică și rușine

Violența domestică între frică și rușine În România, o mare parte a femeilor cred că bătaia e o declarație de dragoste și le auzi de multe ori când își scot rușinea de sub preș, justificând vânătaia de sub ochi cu mesajul „mă iubește, de aia dă”, dar acest a da e un dar otrăvit însoțit de vina că „poate am făcut eu ceva”. Însă în spatele acestui mesaj se ascunde […]

todayoctombrie 30, 2022 202

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%