Actualitate

Şi-a reclamat vecinul că i-a impuşcat câinii. Totul s-a întâmplat la Orăştioara de Sus.

todayfebruarie 22, 2022 1325 2 4

Background
share close

Acuzat că ar fi împuşcat doi câini

Un localnic din satul Orăştioara de Sus este cercetat pentru folosirea ilegală a armei. Acesta este acuzat că ar fi împuşcat doi câini, ai unui vecin.

Vecinul acestuia este cel care a sesizat autorităţile. Luni 21 februarie a.c., acesta s-a prezentat la Poliția Municipiului Orăștie reclamând faptul că un vecin i-ar fi împușcat câinii.

Cadavrele câinilor nu au fost găsite

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul reclamat, în vârstă de 40 de ani, a efectuat uz de armă, cu o armă de vânătoare de tip lisă. Se pare că arma era deținută legal de către acesta. La faţa locului poliţiştii nu au identificat insă cadavrele animalelor care ar fi fost ucise, potrivit reclamaţiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările fiind preluate de către polițiști din cadrul I.P.J. Hunedoara – Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, care au ridicat arma (foto) în vederea expertizării. Cercetările continuă.

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Descinderi ca în filme ieri la Geoagiu (VIDEO)

Două furturi, aceiaşi autori Poliţia a intrat, în căutare de probe, în casele a trei suspecţi de furt. Descinderea a fost una cât se poate de spectaculoasă, cu toate că vorbim despre un furt de... porumb şi mălai. Aproximativ 300  kg de porumb și  200 kg de mălai au fost furate dintr-o încăpere situată în incinta unui saivan de pe raza oraşului Geoagiu. Păgubiţii au făcut plângere la poliţie pe […]

todayfebruarie 16, 2022 1568 5 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%