Actualitate

Și-a scrijelit numele în Sarmizegetusa Regia

todayaugust 10, 2022 134

Background
share close

Un bărbat a scrijelit un monument din cetatea Sarmizegetusa Regia

„Bărbatul, fiind întrebat cu privire la motivul pentru care a distrus monumentul istoric, le-a spus colegilor faptul că nu există un motiv anume, ci că a făcut-o din plictiseală”, arată jandarmii din Hunedoara.

Jandarmii au sesizat Poliţia Orăştie, care a stabilit că bărbatul,  în vârstă de 56 de ani, din Piteşti, în timp ce vizita cetatea Sarmizegetusa Regia, în calitate de turist, a scrijelit „prin frecare cu un obiect dur-ascuţit” diferite înscrisuri pe două blocuri de piatră care fac parte din monumentul istoric.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru distrugere, a  anunțat  IPJ Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tânăr prins cu droguri asupra sa

La data 09 august 2022, ora 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria au identificat, pe strada 1 Decembrie, din orașul Simeria, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Simeria. În urma efectuării controlului corporal al acestuia, poliţiştii au găsit asupra tânărului o cantitate de substanță vegetală uscată de culoare verde-închis. Substanţa a fost ridicată, pentru cercetări, poliţiştii întocmind proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de […]

todayaugust 10, 2022 288 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%