Actualitate

Simeria! O locuință cuprinsă de flăcări, doi adulți asistați medical

todayianuarie 6, 2023 194

Background
share close

O intervenție promptă a echipajului de pompieri ai Detașamentului din Deva a avut loc în această seară. În Simeria, un incendiu a cuprins dormitorul unei case, întreaga locuință fiind afectată de cantitatea de fum la sosirea pompierilor.

Doi adulți au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajului SMURD prezent, deoarece au suferit un atac de panică.

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit în urmă cu puțin timp cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Simeria.

La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, incendiul se manifesta cu flacără în dormitor, întreaga locuință fiind inundată cu fum.

Proprietara locuinței și un aparținător al acesteia au fost asistați medical de către paramedicii SMURD la fața locului, întrucât au suferit atacuri de panică.

Incendiul a fost stins în scurt timp și în aceste momente pompierii acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale acestuia”, anunță ISU Hunedoara.

Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un jandarm a murit după ce a căzut într-o râpă în Parâng

Ieri, un accident în Parâng  a dus la decesul unui jandarm de 31 de ani. Colegul de drumeție și-a pierdut telefonul și  nu a putut cere ajutor. El  a coborât în râpă după accidentat, dar multiplele  traumatisme la cap ale jandarmului  au făcut imposibilă salvarea acestuia.  Pe Facebook au apărut mesaje de adio ale hunedorenilor care l-au cunoscut pe tânărul jandarm.   „Joi, 5 ianuarie a.c., un jandarm din cadrul Inspectoratului […]

todayianuarie 6, 2023 253

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%