Actualitate

Simeria. Tânăr salvat în ultimul moment, de intervenţia promptă a poliţiştilor

todayiunie 7, 2023 482 1

Background
share close

Ieri, doi polițiști ai secției din Simeria au salvat în ultima clipă viața unui tânăr de 25 ani. Alerta a fost dată de un trecător care nu a ezitat să anunțe autoritățile. Astfel s-a reușit salvarea tânărului.

„În data de 06 iunie 2023, în jurul orei 20:20, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de un martor ocular cu privire la faptul că un tânăr are intenția de a se arunca de pe pasarela situată pe strada 1 Decembrie 1918, din orașul Simeria (aflată deasupra liniei de alimentare cu energie electrică a infrastructurii feroviare).

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat doi agenţi de poliţie, care au găsit la locul respectiv un tânăr de 25 de ani, care intenţiona să recurgă la un gest extrem. Tânărul a fost prins de mână de polițiști și susținut cu ajutorul persoanelor aflate în zonă (suspendat, deasupra infrastructurii feroviare) până la sosirea echipajelor de pompieri şi paramedici, care au ajuns la faţa locului şi au continuat operaţiunea de salvare a tânărului (acesta a fost, în final, transportat o unitate medicală psihiatrică).” – se arată ân comunicatul IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Greva continuă. Sindicatele din educație anunță că joi sau vineri vor ieși din nou în stradă

Greva continuă. Sindicatele din educație anunță că joi sau vineri vor ieși din nou în stradă. Ei preconizează că vor fi prezenți 20.000 de profesori. Sindicaliștii și reprezentanții Ministerului Educației s-au întâlnit din nou miercuri să discute despre soarta grevei și a examenelor naționale, după contrele de ieri legate de numărul de profesori care încă se mai află în grevă. În urma întâlnirii de astăzi, sindicatele și ministrul Ligia Deca nu […]

todayiunie 7, 2023 20

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%