Actualitate

Simpatizanții AUR nemulțumiți cu noile achiziții ale partidului

todayseptembrie 7, 2023 260 1

Background
share close

Forfotă mare în online unde oamenii își varsă ofurile zilei, inclusiv și mai ales, cele politice.  Simpatizanții AUR, nu sunt ocoliți de neplăceri mai ales acum, când în an pre-electoral, mișcările de trupe, tipic românești agită scena politică.

Zilele trecute, senatorul PNL, Vasilică Potecă și-a anunțat demisia din partid cu justificarea că nu poate fi de acord cu austeritatea lui Ciolacu. Însă ceea ce pare a fi cu adevărat în spatele demisiei este dorința de a mai prinde un mandat ca parlamentar. De data aceasta opțiunea politică se îndreaptă spre AUR, partid cu un oarecare avânt în sondaje.

Însă târcoalele pe care le dă Tiberiu Balint, par a nemulțumi și mai mult simpatizanții Aur. Cine este Tiberiu Balint? A fost membru marcant al PNL,  înlăturat din partid pentru luare de mită în timp ce era vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara.  Încă de acum câteva luni, când s-a organizat conferința AUR la Deva, acesta a cochetat cu noii săi prieteni, însoțit fiind în primele rânduri de Marius Surgent, alt fost membru PNL.

Iată ce scriu pe Facebook, susținători AUR:

„TIBERIU BALINT VREA SĂ PREIA ORGANIZAȚIA AUR HUNEDOARA?? După o incercare nereușită să preia organizația PNL Hunedoara, Tiberiu Balint, cel care a recunoscut în fața procurorilor că a luat mită in timp ce era vicepreședinte al Consiliului județean hunedoara încearcă să preia organizația AUR Hunedoara. El le promite actualilor membri AUR că le pune pe tavă televiziunea lui și ei trebuie să îi ofere la schimb puterea din partid. Se cunoaște ca Balint este un strateg în ceea ce privește politica, dar strategia lui este una care să îl avantajeze doar pe el. Prima mutare pe care Balint a făcut-o în AUR a fost să îl aducă pe Surgent, consilier la cabinetul parlamentar a lui Potecă.. A doua a fost să il aducă pe senatorul Potecă în AUR, senator care va candida din partea AUR Hunedoara la alegerile parlamentare din 2024 pe locul 1.. A treia mișcare pe care o va face, o să fie preluarea întregii organizații judetene prin cineva care să joace după cum cântă el, deoarece să nu uităm, condamnat penal, nu poată să mai fie membru al unui partid politic. Practic, AUR de la nivel național, prin toate aceste mișcări, impune o conducere la nivelul județului Hunedoara, care nu este legitimă, care nu a muncit pentru ceea ce este organizația AUR în Hunedoara astăzi și care se va urca în căruță după ce sacii deja sunt puși acolo și va conduce căruța către prăpastie în avantajul lor personal. Munca tuturor membrilor AUR Hunedoara este aruncată la gunoi de către Potecă, Surgent și Balint!! Îmi pare rău ca trebuie sa spun asta, dar nu mă mai pot identifica cu aceasta organizație! Conducerea judeteana a AUR ar trebui sa iasa in fata si sa isi spuna punctul de vedere!! Nu e normal! Luptati pentru ceea ce ati construit!!”

”Eu ii stimez pe cei care s-au implicat in activitatea acestui partid, au drepturi la fel ca orice partid, dar aceste 3 persoane la care se face referire, Potecă, Surgent și Balint sunt intruși în acest partid, vin doar pe final, munca cea grea a fost făcută de alte persoane, nu e drept sa vină un străin care sa aibă pretenții la functii din partea acestei formațiuni politice, în condițiile în care nu a mișcat un pai pentru acest partid.”, scrie alt utilizator de Facebook.

„Doamne fereste de asemenea personaje!! Sa ramana in afara partidului derbedeii astia si sa ne lase in pace!!!!” menționează altcineva.

 

Debutul public al relațiilor de apropiere dintre Balint și Surgent, foști membrii PNL și conducerea AUR s-a văzut la conferința din iunie, când s-a făcut prezentarea din opoziție, a programului lor  de guvernare, organizată la Deva. La conferința de presă de la finalul întâlnirii reprezentaților naționali cu simpatizanții lor județeni s-a remarcat lipsa de la masa prezidiului, a reprezentanților conducerii județene, adică exact aceia care au muncit să ridice organizațiile locale. Oare ce le lipsește pentru a fi prezenți la masa celor care decid în bucătăria lor internă? Care as în mânecă?

Galerie Foto: sursă arhivă Radio Color

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Îmbunătățirea capacității de intervenție și sprijin pentru victimele violenței domestice

Specialiști din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva  participă, azi, 7 septembrie 2023, la un program de pregătire, organizat la Adăpostul de urgență pe timp de noapte Deva și destinat persoanelor implicate în intervenția de urgență în cazurile de violență domestică la nivelul comunităților (coordonatori și membri ai echipelor mobile, voluntari sau membri al comunităților). Activitatea se înscrie în cadrul proiectului „VERA – Schimbare pozitivă prin acțiuni integrate în vremuri […]

todayseptembrie 7, 2023 49

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%