Actualitate

Simulare de cutremur la Liceul Aurel Vlaicu

todayfebruarie 24, 2023 92

Background
share close

𝙎𝙞𝙢𝙪𝙡𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙪𝙩𝙧𝙚𝙢𝙪𝙧

Pentru a preveni urmările unui cutremur în școală, un rol esențial revine instruirii elevilor.
La liceul “Aurel Vlaicu” din Orăștie s-a simulat modul în se comportă elevii  pe timpul unui cutremur şi în perioada următoare acestuia.

Întrucât mişcarea seismică este un eveniment imprevizibil, este necesar ca elevii  să cunoască  modul în care se pot proteja şi locurile în  care se poate asigura protecţie în școală. Acestea cu atât mai mult cu cât timpul pe care îl avem cu toții  la dispoziţie pentru realizarea unei oarecare protecţii este foarte scurt.


Elevii au respectat cu responsabilitate indicațiile și au evacuat școala după încetarea cutremurului simulat cu calm și în timp util.

 

 

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Voia o locuință socială, cu toporul și fără cerere. Răspunsul Primăriei Hațeg în comunicatul emis

COMUNICAT AL PRIMĂRIEI HAȚEG Ca urmare a incidentului de ieri, 23 Februarie 2023, vă aducem la cunoștință următoarele: Cetățeanul înarmat cu un topor ce a distrus mai multe geamuri din sediul Primăriei orașului Hațeg, nemulţumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuinţă, NU a depus nici o CERERE la Primăria orașului Hațeg în vederea atribuirii unei locuințe construite din fondul locativ de stat, socială sau în blocul […]

todayfebruarie 24, 2023 24 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%