Actualitate

Sindicaliștii din învățământ spun „NU” ofertei guvernului

todaymai 25, 2023 46

Background
share close

Sindicaliştii din Educaţie au refuzat oferta Guvernului pentru încetarea grevei, a anunţat joi, în Piaţa Victoriei. preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Marius Nistor.

„Colegii veniţi din Bucureşti şi din ţară spun un NU hotărât, acestei oferte. Greva declanşată de noi este o grevă care nu mai este legată în acest moment numai de revendicări salariale, este o grevă pentru demnitate, este o grevă pentru statutul social al celor care lucrează în sistemul de învăţământ, este o grevă pentru respect. Vreau astăzi, în numele colegilor mei, să fac un gest care aparent este simbolic. Această carte reprezintă esenţa proiectului România Educată. Din păcate, în acest moment, prin atitudinea Guvernului, prin atitudinea Parlamentului României devine un conţinut lipsit de sens şi o las aici, în faţa dumneavoastră, împreună cu un pix, pentru a se înţelege că România se îndreaptă către statutul de România eşuată”, a subliniat Marius Nistor.

 

 

 

Sursă: Agerpres

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Au început lucrările de reabilitare a drumului dintre Halta Geoagiu, Romos și Romoșel

Reabilitarea drumului DC 48B care face legătura dintre Halta Geoagiu, Romos și Romoșel a început. Lucrările fac parte din investițiile acoprite de Programul Anghel Saligny și înseamnă reabilitarea a 12,1 km de astfalt, precum și reconstrucția podețului la intersecția spre satul Vaidei, reamenajarea podețelor extravilane între cele 2 sate. În intravilanele satelor Romos și Romoșel vor fi amenajate șanțuri și rigole colectare ape pluviale precum și accesele la gospodării.   […]

todaymai 25, 2023 106

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%