Actualitate

Socoteala de acasă i-a dat pe mâna poliției

todayoctombrie 24, 2022 108

Background
share close

În noaptea de 22/23 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, au reușit prinderea în flagrant a doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 si 38 de ani, din municipiul Hunedoara. Bărbații cunoșteau faptul că proprietara locuinței din municipiul Hunedoara, este plecată din ţară și bănuind că la această locație ar fi o sumă importantă de bani, prin forțarea și escaladarea unei ferestre de la parterul imobilului au pătruns în locuința acesteia. Cum nu au găsit ceea ce căutau, cei doi bărbați au plecat, dar la părăsirea locului faptei au căzut pe mâna poliției fiind prinși în flagrant.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat și i-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara a dispus împotriva acestora, măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se caută soluții pentru eliminarea păcurii din sistemul de încălzire

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, trebuie să prezinte o situație referitoare la demersurile întreprinse instituțional pentru înlocuirea energiei termie pe bază de păcură cu care se încălzesc locuitorii din Brad. Situația centralizată și planurile de viitor au fost solicitate de premierul Nicolae Ionel Ciucă în cadrul unei videoconferințe cu prefecții Sunt localităţi precum Vatra Dornei, Brad, dacă nu mă înşel, care au în continuare asigurată termia pe bază de […]

todayoctombrie 24, 2022 11

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%