Actualitate

Socoteala de pe contract nu bate cu cea de pe teren

todayoctombrie 26, 2022 73

Background
share close

 

La nivelul municipiului Orăștie, primăria prin edilul său, Ovidiu Laurențiu Bălan atenționează noul operator de deșeuri asupra necesității ridicării deșeurilor de pe raza localității. Datorită schimbărilor apărute la nivelul Zonei 3 Centru, de care aparține și municipiul Orăștie , în ceea ce privește trecerea de la Brai Cata către Supercom, s-au înregistrat întârzieri în planul de colectare a deșeurilor.  

Asupra gestionării planului de colectare, primarul Ovidiu Laurențiu Bălan manifestă înțelegere, dar dorește să tragă un semnal de alarmă care să atenționeze operatorul asupra obligaților contractuale. El ne-a declarat următoarele:

„În momentul de față se văd niște neconcordanțe în ridicarea deșeurilor, sunt foarte multe deșeuri  neridicate, în special în zona blocurilor, dar nu numai. Tocmai de aceea am tras un semnal de alarmă. Sigur sunt primele zile de organizare ale operatorului, dar trebuie să țină cont că aceste lucruri nu vor fi tolerate la nesfârșit. Și așa cum am spus, de săptămâna viitoare, primăria municipiului Orăștie, prin compartimetul de mediu va aplica sancțiuni operatorului, dacă lucrurile vor persista în continuare. ”

Referitor la instituirea taxei de salubritate, am aflat că la nivelul municipiului Orăștie, s-a luat o hotărâre în ultima ședință de Consiliu Local și aceasta va fi de 14,36 de lei pe persoană. Această taxă se va achita începând cu luna noiembrie, la biroul de taxe și impozite ale primăriei Orăștie.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Geoagiu primește 1 mil. de lei de la guvernul Ciucă

Consilierul local PNL, Ovidiu Vlad a reclamat de nenumărate ori stadiul lucrărilor din Geoagiu, care au termene depășite de finalizare.   Referitor la sumele de bani care se alocă acestui oraș, Ovidiu Vlad a declarat astăzi   că o sumă  importantă de bani a fost alocată pentru Geoagiu, de guvern.  “Guvernul Ciucă a alocat pentru orașul  Geoagiu,din Fondul de Rezervă Bugetară, suma de 1.050.000 lei. Transmit și pe această cale […]

todayoctombrie 26, 2022 129

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%