Actualitate

Șofer de 39 de ani prins conducând drogat și permisul suspendat

todayianuarie 12, 2023 314

Background
share close

Bărbat de 39 de ani din Șoimuș a fost prins la volanul unei mașini conducând sub influența drogurilor.  El a fost depistat în cadrul unei operațiuni de verificare desfășurate pe Calea Zarandului, în municipiul Deva. Pe lângă faptul că s-a confirmat consumul de substanțe ilicite, s-a mai descoperit că el avea permisul de conducere suspendat.

„La data de 11 ianuarie 2023, în jurul orei 08:10, poliţiştii rutieri au depistat  în trafic, pe calea Zarandului, din Deva, un bărbat în vârstă de 39 de ani,  din comuna Șoimuș, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.  

         De asemenea, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul drug-test, care a indicat rezultate pozitive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării naturii substanţelor consumate”, se arată în comunicatul emis de către Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O tânără de 18 ani din Orăștie a fost identificată ca fiind unul din autorii unui furt de țevi de fier

Ieri, o tânără de 18 ani din Orăștie a fost identificată ca fiind unul din autorii unui furt de țevi de fier din incinta unei societăți comerciale din Orăștie. Fapta s-a produs în dimineața zilei de 10 ianuarie,  când persoane necunoscute au pătruns în sediul unei societăți comerciale și au sustras țevi de fier pentru construcții. "La data de 11 ianuarie 2023, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul […]

todayianuarie 12, 2023 6549 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%